Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Tagsággal kapcsolatos információk
 


 

Bejelentkezési adatok igénylése tagjaink számára
Tagjainknak nem szükséges regisztrálniuk, számukra biztosítottunk felhasználó nevet, jelszót a bejelentkezéshez!Belépési adatairól automatikus jelszóemlékeztetőt kérhet általunk nyilvántartott e-mail címére ide kattintva >>Ha e-mail címe nem szerepel nyilvántartásunkban, kérjük, forduljon a Technikai Ügyfélszolgálathoz, a webtamogatas@mit.hu címen.A Magyar Immunológiai Társaság soraiba történő jelentkezés módja
Felhívjuk a Társaság soraiba újonnan jelentkezők figyelmét, hogy a tagfelvételi kérelem elküldése nem jár automatikus tagsági viszonnyal! A beérkező kérelmekről a Társaság vezetősége dönt, majd értesíti a jelentkezőt a felvételről, vagy a tagfelvételi kérelem elutasításáról. Az elbírálás hosszabb időt is igénybe vehet, ezzel kapcsolatban szíves megértését és türelmét kérjük.A jelentkezés módjai:


 1. On-line tagfelvételi kérelem >> elküldése a weben keresztül, majd ennek kinyomtatása és postai úton történő beküldése.
  (Lehetőség szerint kérjük az on-line jelentkezési lehetőség használatát.)  vagy 2. hagyományos, letölthető jelentkezési lap >> kitöltése és beküldése.
Mindkét esetben 2 ajánló szükséges (a 2 MIT tag ajánló neve, munkahelye, e-mail címe)


Ahhoz, hogy Alapszabályunk szerint on-line tagfelvételi kérelme joghiteles legyen:


 1. Kérjük, az on-line tagfelvételi űrlapot kitöltést követően, annak utolsó oldalán nyomtassa ki, majd lássa el utolsó oldalát aláírásával, - és ha Ön orvos pecsételje le orvosi pecsétjével, a joghitelesség biztosítása érdekében.


 2. ezt követően kérjük, személyesen vagy tértivevényes postai küldeményként juttassa el a kinyomtatott, aláírt, (orvosok esetében le is pecsételt) tagfelvételi kérelmet a Főtitkár címére:
  Dr. Gácser Attila

  Szegedi Tudományegyetem Mikrobiológiai Tanszék

  6726 Szeged, Közép fasor 52.

  Tel: +36 (62) 544849

  e-mail: gacsera [ kukac ] bio.u-szeged.hu 3. A felvételi kérelem elküldése nem jár automatikus felvétellel. A MIT Iroda értesíti a jelentkezőt a kérelem elbírálásáról.


 4. Az on-line felvételi kérelmet a kitöltésére vonatkozó információs blokkokkal is elláttuk, hogy a kitöltéssel kapcsolatos valamennyi ismeret a rendelkezésére álljon.
Amennyiben a tagsággal kapcsolatban további elvi információkra lenne szüksége, kérjük forduljon a MIT Irodához:
Dr. Gácser Attila (gacsera [ kukac ] bio.u-szeged.hu)


Az on-line tagfelvételi űrlap kitöltésével kapcsolatos technikai kérdések esetén a Web-rendszert üzemeltető informatikai cég ügyfélszolgálata áll rendelkezésére a webtamogatas [ kukac ] mit.hu e-mail címen, hétköznap 8-16 óra között.


Tagdíjfizetési információk
2014. január 1-től a MIT éves tagdíja az alábbi:

- nappali tagozatos egyetemi hallgatók, nyugdíjasok számára: ingyenes

- ifjúsági tagok számára (PhD fokozat megszerzése előtt) 2000 Ft

- aktív tagok számára (PhD fokozat megszerzését követően) 5000 Ft.A tagdíj befizetésére banki átutalással van lehetőség:Banki adatok:

Bank neve: OTP bank

Bank címe: H-1117 Budapest, Karinthy F. út 16.

Bank SWIFT (BIC) kódja: OTPV HU HB

Számlaviselő neve és címe: Magyar Immunológiai Társaság, 1125 Budapest Kútvölgyi út 4.

Bankszámlaszám: : 11711034-2001805400000000

IBAN nyomtatott formátum: HU16 1171 1034 2001 8054 0000 0000Amennyiben a befizetéséről külön számlát kér, akkor kérjük, küldje el az alábbi adatokat Dr. Buzás Krisztina MIT Pénztáros e-mail címére (kr.buzas@gmail.com):


1. Számlakérő neve?

2. Milyen összegű tagdíjat kíván kiegyenlíteni?

3. Melyik évre kéri a tagdíj elszámolását?

4. A fizetés előre vagy utólag (a számla megérkezése után) fog-e megtörténni?

5. Magánszemély utalja-e az összeget, vagy cég?

6. A számla kiállítását természetes személy, vagy cég nevére kéri?

7. Számla kiállítási címe?

9. Adószám?Amennyiben csoportos számlát kér, azt legyen kedves előre jelezni.


Az összeg átutalásánál kérem, feltétlenül tüntesse fel, hogy a befizetés KINEK A NEVÉBEN történik, hogy a beérkezett pénzt a megfelelő helyre könyvelhessük el. Amennyiben cég vagy egyetem az átutaló, abban az esetben is fel kell tüntetni a tagok nevét.


A számlát a könyvelőnk Hoffmann Ildikó fogja önnek megküldeni e-mailben és/vagy postai úton. Az e-mailben küldött számla az eredetivel megegyezik, kinyomtatás után aláírás nélkül is érvényes.Tagsági adatait ellenőrizheti, módosíthatja itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]
Tagdíjbefizetését ellenőrizheti itt:
Bejelentkezéshez [ kattintson ide ]